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アイテム
乾燥玉ねぎのビタミン変化について
http://hdl.handle.net/10424/3227
http://hdl.handle.net/10424/32274db71a2e-fee1-4576-b0ab-500df149bc2c
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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kengei308186.pdf (289.0 kB)
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Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2010-08-16 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 乾燥玉ねぎのビタミン変化について | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | ビタミンC | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
著者 |
西村, 敬子
× 西村, 敬子 |
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研究者総覧へのリンク | ||||||
表示名 | 西村, 敬子 | |||||
URL | https://souran.aichi-edu.ac.jp/person/96da2f590cd7246bbde0051047b0d6f7ja.html | |||||
著者(別言語) | ||||||
値 | Nishimura, Takako | |||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | Dried onion is one of the dried vegetables which has been widely used for the manufacture of processed food stuffs like canned, frozen foods etc.. This paper is concerned with the change in the contents of vitamins in onion while drying raw onion, storing dried onion and cooking various forms of onion. As a result, retention of vitamin after drying was more than 80% for B2, B6 and C though that for NAD was 60%. On the other hand, storage of dried onion caused a gradual loss for vitamins B1, B2, B6, and C though little loss was observed for NAD. And boiling process for cooking caused the similar loss of vitamins for raw, dried and restored onion. | |||||
書誌事項 |
愛知教育大学研究報告. 芸術・保健体育・家政・技術科学 巻 30, p. 81-86, 発行日 1981-03-10 |
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出版者 | ||||||
出版者 | 愛知教育大学 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 0388-7367 | |||||
書誌情報 | ||||||
値 | 愛知教育大学研究報告, 芸術・保健体育・家政・技術科学. 1981, 30, p.81-86. | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00006773 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
著者別名 | ||||||
値 | ニシムラ, タカコ | |||||
資源タイプ | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | text |