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  1. 学術雑誌論文(学内発行分)
  2. 愛知教育大学研究報告. 自然科学編
  3. 第63輯

Evaluation of Alfalfa and Oat Polyamine Oxidase: One-Step Purification and Characteristics

http://hdl.handle.net/10424/5381
http://hdl.handle.net/10424/5381
aa0568fc-b52e-4544-a4cb-7c16a97fefea
名前 / ファイル ライセンス アクション
kenshi635358.pdf kenshi635358.pdf (1.1 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2014-04-09
タイトル
タイトル Evaluation of Alfalfa and Oat Polyamine Oxidase: One-Step Purification and Characteristics
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 polyamine oxidase
キーワード
主題Scheme Other
主題 alfalfa
キーワード
主題Scheme Other
主題 oat
キーワード
主題Scheme Other
主題 isoelectric point chromatography
キーワード
主題Scheme Other
主題 one step purification
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
著者 Sakakibara, Yoko

× Sakakibara, Yoko

WEKO 127
e-Rad 90242891
KAKEN - 研究者検索 90242891

Sakakibara, Yoko

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研究者総覧へのリンク
Sakakibara, Yoko
https://souran.aichi-edu.ac.jp/teachers/56176aa81b8a9770.html
著者(別言語)
榊原, 洋子
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The polyamine oxidase activity of acetone powder from alfalfa was investigated. No enzyme activity was detected. Oat polyamine oxidase was purified in one step isoelectric point chromatography. This method is described in detail and discussed. The enzyme was homogenously by SDS-PADE. The minimum molecular weight of the enzyme was 51,000 on SDS PAGE. The difference in the Stokes radius of native enzyme and N-glycosidase F-treated enzyme is discussed. The optimal pH of the enzyme was 6.0 for spermidine and spermine. The enzyme activity was reduced by 1 M NaCl to 70.2% and altered the optimal pH from 6.0 to 6.5.
書誌事項 愛知教育大学研究報告. 自然科学編

巻 63, p. 53-58, 発行日 2014-03-01
出版者
出版者 愛知教育大学
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1884-5169
書誌情報
愛知教育大学研究報告, 自然科学編. 2014, 63, p. 53-58.
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AA12466167
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
著者別名
サカキバラ, ヨウコ
資源タイプ
内容記述タイプ Other
内容記述 text
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Ver.1 2023-06-20 15:58:46.195660
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Sakakibara, Yoko, 2014, Evaluation of Alfalfa and Oat Polyamine Oxidase: One-Step Purification and Characteristics: 愛知教育大学, 53–58 p.

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